Landshold

Dansk VM-fest i Irland: »En magisk følelse«

Det danske VM-avancement skabte enorm glæde blandt de danske spillere.

Christian Eriksen var ustyrlig mod Irland og sendte Danmark til VM med et hattrick. Foto: Lars Poulsen

Danmark skal til VM i Rusland. Det står klart efter det danske landshold tirsdag aften tog en suveræn 5-1-sejr ude over Irland.

Det enorme resultat vakte naturligvis stor glæde blandt de danske spillere, efter VM-deltagelsen var sikret.

»Vi viser, at vi er bedre, klart bedre. Vi får både spillet fodbold, men vi smadrer dem også og får forsvaret godt. Det er rigtig spændende det her,« sagde William Kvist til Kanal 5 efter kampen.

Den danske angriber Nicklas Bendtner kom på banen mod slutningen af kampen, og han fik lov til at sætte den sidste danske scoring i nettet, da den tredobbelte danske målscorer og normalt faste straffesparksskytte, Christian Eriksen, gav Bendtner lov til at eksekvere sparket fra pletten. 

Enestående Eriksen udraderede Irland: Danmark skal til VM

Bendtner hyldede både holdet og den store danske helt, Christian Eriksen.

»Vi har så meget kvalitet. Der var en magisk følelse i omklædningsrummet allerede inden. Alle kæmpede og havde den her følelse,« fortalte Bendtner før han roste hattrick-helten Eriksen til skyerne. 

»Christian laver en hjernedød præstation, og han spiller sin hidtil bedste landskamp i mine øjne,« sagde Bendtner om Eriksen, der tirsdag aften spillede sin landskamp nummer 75 og scorede sine landskampsmål 19, 20 og 21.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Mest læste lige nu

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her