Landshold

Italienske stjerner trækker sig fra landsholdet

Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli, Daniele De Rossi og Giorgio Chiellini stopper efter VM-nedtur mod Sverige.

En lang række rutinerede stjerner stopper på Italiens fodboldlandshold efter mandagens VM-fiasko mod Sverige.

Størst opmærksomhed fik Juventus-målmand Gianluigi Buffon, da han efter 0-0-kampen i Milano meddelte sin afgang. Den 39-årige keeper får dog selskab af flere prominente navne.

Forsvareren Andrea Barzagli tager også sin afsked med landsholdet efter 13 års tjeneste.

Den 36-årige Juventus-forsvarer var i 2006 - ligesom Buffon - med på det italienske landshold, der tog VM-titlen i Tyskland.

Det samme var den to år yngre Daniele De Rossi, som også stopper på landsholdet. Midtbanespilleren fra Roma var for 11 år siden en af målscorerne i VM-finalen mod Frankrig, der blev slået i en straffesparkskonkurrence.

33-årige Giorgio Chiellini er også færdig med landsholdet efter mange år i det italienske midterforsvar.

Modsat de øvrige stjerner, der nu stopper hos Italien, var Juventus-forsvareren ikke en del af det hold, der gik hele vejen i Tyskland.

/ritzau/AFP
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her