Landshold

England og Tyskland delte i venskabskamp på Wembley

England og Tyskland spillede 0-0 i en kamp, hvor der blev plads til tre engelske debutanter.

England og Tyskland spillede 0-0 på Wembley i en venskabskamp, hvor Manchester United-spilleren Phil Jones måtte udgå med en skade, og tre englændere fik debut for landsholdet.

Tammy Abraham, der er udlånt til Swansea fra Chelsea og Ruben Loftus-Cheek, der også er ejet af Chelsea, men udlånt til Crystal Palace, var med i Gareth Southgates startopstilling.

Det var de to spilleres debut for England, og de udgjorde angrebet med den hurtige Leicester-angriber Jamie Vardy.

Det var tyskerne, der kom frem til mest i første halvleg, hvor England havde svært ved at ramme det tyske mål.

Efter 25 minutter måtte Manchester United-spilleren Phil Jones udgå med en skade. Det er uklart, hvad skaden skyldtes, men det så ud til, at han havde store smerter i det lår, der før har holdt ham væk fra fodboldbanen.

Han blev erstattet af den sidste af de tre engelske debutanter fredag aften. Liverpools 20-årige Joe Gomes kom på banen i stedet for Jones.

I anden halvleg var der ikke mange chancer til nogen af mandskaberne. Tyskerne havde bolden mest og prøvede at skabe noget, men forgæves.

Kampen endte 0-0, og England møder tirsdag Brasilien i endnu en venskabskamp. Samme dag tager Tyskland imod Frankrig.

Belgien havde besøg af Mexico, og det blev en mere målrig affære, da kampen endte 3-3. Manchester United-angriberen Romelu Lukaku scorede to mål, mens Eden Hazard lavede et enkelt for Belgien.

Hirving Lozano fra PSV Eindhoven scorede to for Mexico, mens Andrés Guardado lavede et enkelt mål.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her