Landshold

Brøndby-målmand går glip af første Irland-kamp

Frederik Rønnow er skadet og misser den første kamp mod Irland. Han er i spil til tirsdagens returkamp.

Frederik Rønnow. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Reservemålmanden Frederik Rønnow kommer ikke til at være med på bænken i den første VM-playoffkamp mod Irland lørdag i Parken.

Målmandens skulder er blevet testet de foregående dage i landsholdslejren, men man har vurderet, at han ikke er i spil til at kunne blive helt klar til kampen mod Irland lørdag, i tilfælde af at der skulle ske noget med førstemålmand Kasper Schmeichel.

Det siger landsholdets målmandstræner, Lars Høgh.

- Frederik er ude i Brøndby i dag, og han kommer ikke med i morgen (lørdag, red.). Jeg har fået at vide, at han har det meget bedre, så han kommer ind igen søndag, siger Lars Høgh.

Dermed kan målmanden komme med på flyet til Irland, hvor Danmark tirsdag spiller returkamp i Dublin.

Kasper Schmeichel har været et klart førstevalg i målet, når Leicester-keeperen har været klar, men målmanden har et gult kort i bagagen inden første kamp.

Hvis Schmeichel får et gult kort lørdag i Parken, vil han være i karantæne i returkampen, og derfor kan der blive brug for Frederik Rønnow.

Brøndby-målmanden har vogtet buret tidligere i VM-kvalifikationen, når Schmeichel har været ude med en skade.

Rønnow har stået på mål i sejren over Armenien og i to sejre over Kasakhstan.

Lørdag vil Jonas Lössl og Jesper Hansen være de to reservemålmænd.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her