Annonce
Serie A

Dybalas tidligere præsident truer fodboldforbund med millionkrav

Den kontroversielle klubejer Maurizio Zamparini kræver Palermo oprykket til Serie A - ellers kan det blive dyrt for det italienske fodboldforbund.

Palermo-ejer Maurizio Zamparini har ikke opgivet håbet om at få klubben tilbage i Serie A. Foto: Luca Bruno/AP

Det går sjældent stille for sig i italiensk fodbold.

Palermos klubpræsident, Maurizio Zamparini, kræver nu, at det italienske fodboldforbund udbetaler 50 mio. euro i skadesgodtgørelse, svarende til cirka 373 mio. kroner, hvis ikke klubben rykkes op i landets bedste række.

Det skriver Independent.

Maurizio Zamparini er særligt utilfreds med, at Palermo i forrige sæson tabte den afgørende kvalifikationskamp til Frosinone i Serie B og dermed glippede oprykningen til Serie A.

Cornelius skifter fra en FCK-modstander til en anden

Returopgøret, der endte 2-0 til Frosinone, blev dog flere gange afbrudt. Det skete bl.a i forbindelse med tvivlsomme dommerkendelser, baneløbere og da hjemmeholdets tilhængere kastede bolde på banen og indkasserede to dages stadionkarantæne.

Derfor har Palermo-bossen nu rettet henvendelse til det italienske fodboldforbund og kræver enten omkamp eller en skrivebordssejr - på trods af, at Serie A-klubberne altså snart tager hul på sæsonens fjerde spillerunde.

»Ligaen er kun lige begyndt, den kan sagtens genoprettes med Palermo som oprykkere. Ellers skal de (det italienske fodboldforbund, red.) betale os mindst 50 mio. euro i skadesgodtgørelse,« lød det fra Maurizio Zamparini.

Indtil videre er Palermos anmodning blevet afvist af den italienske olympiske komité (CONI), der i øjeblikket har ansvaret for Serie A.

Siden Maurizio Zamparini overtog den sicilianske klub i 2002, har han etableret sig som en yderst kontroversiel herre i italiensk fodbold.

Han er garant for en spydig kommentar i medierne, fyrer gerne træneren efter forgodtbefindende, men rent sportsligt har han også flere gange bragt klubben i Serie A og bl.a. været med til at udvikle spillere som Paulo Dybala, Edinson Cavani og Javier Pastore.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her