Annonce
Serie A

Milan sænkede Roma og Robin Olsen i sidste sekund

På et mål af Patrick Cutrone dybt inde i overtiden vandt AC Milan med 2-1 hjemme over AS Roma i Serie A.

Det lignede en pointdeling mellem AC Milan og AS Roma i den italienske Serie A, da det stod 1-1 langt inde i kampens overtid.

Men den indskiftede Milan-angriber Patrick Cutrone ville det anderledes og scorede det afgørende 2-1-mål fem minutter inde i overtiden.

Få sekunder efter blev fodboldkampen fløjtet af.

Det var angriberen Gonzalo Higuain, der tidligere på sommeren skiftede til Milan fra Juventus, som stod for det elegante oplæg til 2-1-målet.

I Roma-målet stod den tidligere FC København-keeper Robin Olsen, og svenskeren kunne ikke forhindre bolden i at trille i mål.

Dermed vandt Milan hjemmekampen og rejste sig oven på premierenederlaget på 2-3 ude til Napoli.

Milan kom fem minutter før pausen foran 1-0 ved kantspilleren Franck Kessie, som udnyttede en glimrende tværpasning fra backen Ricardo Rodriguez.

Efter en times spil udlignede Roma til 1-1 efter et hjørnespark, da stopperen Federico Fazio skød på mål fra kanten af feltet.

Milan har nu tre point efter to kampe og er placeret i midten af tabellen. Roma har et point mere efter tre spillede kampe.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her