Annonce
Serie A

Atalanta varmede op til FCK ved at gennemhulle Robin Olsen

Atalanta viste målfarlighed tre dage før mødet med FCK, da klubben fik 3-3 ude mod Roma i Serie A.

Det bliver et Atalanta-hold med offensiv selvtillid, som FC København torsdag kommer op mod i returkampen i den afgørende playoffrunde om en plads i Europa Leagues gruppespil.

Mandag aften fik Atalanta scoret hele tre gange i udekampen mod AS Roma, der havde den tidligere FCK-keeper Robin Olsen mellem stængerne, men det rakte ikke til sejr, da opgøret endte 3-3.

Mens Atalanta i den første kamp mod FCK i torsdags måtte gå fra banen uden at have scoret på ellers mange forsøg i 0-0-kampen, var holdet mandag anderledes skarpe.

Allerede inden pausen var dansk-svenske Robin Olsen således blevet passeret tre gange i Romas mål.

Det begyndte ellers godt for hovedstadsklubben, der kom foran i kampens andet minut ved en kæk hælscoring af Javier Pastore.

Mellem det 19. og det 38. minut scorede Atalanta så tre gange. Robin Olsen kunne dog ikke lastes for målene, der var resultatet af hurtigt omstillingsspil og dårligt forsvarsspil.

Mens FCK må frygte Atalantas offensiv, kan den danske klub glæde sig over, at der er sprækker i Atalantas defensiv.

Et kvarter inde i anden halvleg reducerede Roma efter et kontraangreb, da Alessandro Florenzi blev målscorer, og i det 82. minut scorede Kostas Manolas til 3-3 efter en dødbold.

Atalanta-danskeren Andreas Cornelius så hele opgøret fra bænken.

FCK varmede selv op til torsdagens Europa League-kamp ved søndag at besejre Sønderjyske med 3-2 i Telia Parken.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Mad kan sænke blodtrykket lige så godt som medicin
Vidste du, at du kan købe dig til et sundt blodtryk i et helt almindeligt supermarked? Hvad du konkret skal spise for at få et forhøjet blodtryk ned på fredeligt niveau, giver to danske læger svaret på i en ny bog, baseret på den nyeste forskning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her