Annonce
Serie A

Christian Nørgaard fik debut for Fiorentina i storsejr

Den danske midtbanespiller kom på banen i det 54. minut og hjalp med at køre en storsejr hjem mod Chievo.

Foto: Claudio Giovannini/AP

Den tidligere Brøndby-spiller Christian Nørgaard var for første gang i aktion for Fiorentina, der søndag aften slog Chievo 6-1 i Serie A.

Ganske vist startede danskeren på bænken, men han kom ind ti minutter inde i anden halvleg og var med til at sørge for den store sejr.

Med sejren fik den danske midtbanespiller også fejret, at han i begyndelsen af ugen blev udtaget til A-landsholdets kommende kampe mod Slovakiet og Wales i september.

Før Nørgaard kom på banen i søndagens opgør havde, Nikola Milenkovic, Gérson og Marco Benassi sørget for 3-0 til værterne.

I det 54. minut blev Nørgaard sendt på banen, men Fiorentina var langtfra færdig med opvisningen.

Federico Chiesa og Giovanni Simeone kom på tavlen, mens Benassi fordoblede sin måltotal, og så vandt Fiorentina med tenniscifre.

Fiorentina kom dermed op på tre point. Klubben var ikke i aktion i første runde, fordi kampen mod Sampdoria blev aflyst som følge af det tragiske brokollaps i Genova.

Af samme årsag var Sampdoria og Joachim Andersen søndag i aktion for første gang ude mod Udinese, som havde landsholdsspilleren Jens Stryger Larsen med i startopstillingen.

Udinese vandt kampen 1-0 på et tidligt mål af Rodrigo De Paul.

Inter var i færd med at køre tre point ind på kontoen for første gang i sæsonen, men trods en føring på 2-0 måtte Milano-klubben nøjes med 2-2 og et point hjemme mod Torino.

Jacob Rasmussen spillede desuden hele kampen for oprykkeren Empoli, som ude mod Genoa tabte 1-2.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

En falsk regning har skabt drama i Davos

Indsigt: På søndag skal vælgerne i Davos ved en folkeafstemning tage stilling til, om de vil betale den voksende regning for at huse årsmøderne i World Economic Forum.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her