Annonce
Serie A

Juventus-træner er tilfreds med Ronaldo trods manglende mål

Massimiliano Allegri synes, at Cristiano Ronaldo indtil videre er faldet godt til i den italienske storklub.

Cristiano Ronaldo forsøger at score for Juventus, men Lazios målmand Thomas Strakosha får fat på bolden. Foto: Luca Bruno/AP

Forventningerne fra tilskuerpladserne var enorme, da Cristiano Ronaldo lørdag gik på banen til sin første hjemmekamp efter sit skifte til Juventus.

Den portugisiske superstjerne har dog stadig sit første mål til gode i Juventus-trøjen, efter at han for anden kamp i træk ikke lykkedes med at score, da den italienske storklub lørdag vandt 2-0 over Lazio.

Men mål er ikke den eneste måde at bedømme en angribers præstation på, og Juventus-træner Massimiliano Allegri er da også godt tilfreds med Ronaldo.

- Jeg er glad for den måde, han finder sig til rette på, siger Allegri på klubbens hjemmeside.

Ronaldo lavede ufrivillig assist i Juventus-sejr over Lazio

Træneren kunne godt mærke, at portugiserens første optræden på Allianz Stadium tændte op under tilskuerne.

- Vi spillede lidt for hurtigt til at starte med. Der var risiko for, at vi ville blive for ivrige med alle de spændte fans i forbindelse med Cristianos debut på hjemmebane, siger Massimiliano Allegri.

Cristiano Ronaldo skiftede 10. juli til Juventus efter ni år i Real Madrid, hvor han scorede 450 mål i 438 kampe og blandt andet vandt Champions League fire gange.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her