Annonce
Serie A

Parma vinder appelsag og slipper for matchfixingstraf

Parma slipper for fem minuspoint, men får bøde i sag om matchfixing. Spiller får desuden karantæne reduceret.

Angriberen Emanuele Calaio havde sendt fire beskeder til Spezia-forsvarsspilleren Filippo De Col med opfordringer om at underpræstere. Foto: AP/Paolo Lazzeroni

Serie A-klubben Parma slipper for at åbne sæsonen med minuspoint på kontoen.

Torsdag havde klubben held med sin appel i en sag om matchfixing, hvor en af klubbens spillere opfordrede en modspiller til at spille en dårlig kamp mod Parma.

Parma blev i første omgang tildelt fem minuspoint i den kommende sæson, men oprykkerklubben kan nu i stedet starte på lige fod med konkurrenterne. Til gengæld skal klubben betale en bøde på 150.000 kroner.

Det var angriberen Emanuele Calaio, der havde sendt fire beskeder til Spezia-forsvarsspilleren Filippo De Col og opfordret ham til at underpræstere. Tidligere spillede begge for Spezia.

I den sidste af de fire beskeder skrev Calaio, at det hele var for sjov, og det har han siden holdt fast i.

Som følge af torsdagens appelsag har Emanuele Calaio fået nedsat sin karantæne fra to år til fem måneder. Til gengæld er hans bøde steget fra 150.000 kroner til 225.000 kroner.

Parma vandt kampen mod Spezia med 2-0.

Parma er rykket op i det italienske ligasystem tre sæsoner i træk, efter at klubben blev erklæret konkurs i 2015.

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her