*

Primera Division

Sergio Ramos langer ud efter Gerard Pique: Udtalelse kan skade holdet

Gerard Pique har udtalt sig positivt om selvstændighed i Catalonien.

Sergio Ramos fra Real Madrid, spiller også på det spanske landshold, hvor han ofte i forsvaret danner makkerpar med Barcelonas Gerard Pique. De to har hvert sit syn på Cataloniens kamp for selvstændighed. Foto: Arkiv.

Real Madrids midterforsvar Sergio Ramos er skuffet over Barcelona-konkurrenten og landsholdskollegaen, Gerard Piques, udtalelser om den netop overstået afstemning om Cataloniens løsrivelse fra Spanien.

Det er ikke første gang, at Ramos og Pique har et sammenstød på de sociale medier, men de to kamphaner har tidligere lagt stridighederne bag sig op til landsholdssamlingerne, men ikke denne gang.

I et tweet skrev Barcelona-stjernen:

»Lad os udtrykke os fredelige fra i dag til søndag. Vi giver ikke nogen undskyldning, selvom det er det, de vil have. Vi synger højt og stærkt.«

Piqué overvejer tidligt farvel til landsholdet efter uro

Det er den besked, som har fået Sergio Ramos til at reagere, da han mener, at det er dumt skrevet. Til den spanske avis Marca har han udtalt følgende:

»Piques tweet er ikke det bedste, hvis man ikke ønsker at blive piftet af,« siger anføreren for det spanske landshold og henviser til, at Barcelona-spilleren tidligere har oplevet, at publikum piftede af ham, når han trak i nationaltrøjen.

Det er sket, fordi Pique af mange anses som en spiller, der ikke har hjertet med, når han repræsenterer Spanien, da han aldrig har lagt skjul på, at han støtter selvstændighed i Catalonien.

Gerard Pique deltog også selv i den afstemning, som fandt sted søndag.

Ifølge Ramos gavner Gerard Piques udmelding ikke landsholdet her forud for dets to VM-kvalifikationskampe mod Albanien og Israel.

»Tweet'et er nok ikke det bedste for holdet, men alle er i sin ret til at sige, hvad de vil,« siger Sergio Ramos

Også Real Madrids fans sendte søndag aften en stikpille til befolkningen i Barcelona og resten af Catalonien.

Da holdet fra hovedstaden hjemme vandt 2-0 over Espanyol, blev der viftet med spanske flag i massevis på Bernabeu.

Ifølge Marca var der inden kampstart blevet delt spanske flag ud til de mange fans.

I Barcelona så det noget anderledes ud. Her spillede holdet for tomme tribuner som konsekvens af valget.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her