Primera Division

Sevilla holder topplacering med forventet hjemmesejr

Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli var med, da Sevilla hjemme besejrede Malaga uden at imponere.

Sevilla holder sig til i toppen af Primera Division.

Lørdag gik det ud over Malaga, da de to andalusiske klubber tørnede sammen i varmen i Sevilla.

Hjemmeholdet vandt 2-0 efter at have haft svært ved at åbne bundholdets kompakte defensiv i et opgør, hvor Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli var med fra start hos hjemmeholdet.

Med de tre point ligger Sevilla på andenpladsen i ligaen med 16 point efter FC Barcelona, der topper med 18 point.

Sevilla ville gerne score, men løb adskillige gange i offside i første halvleg i et næsten desperat forsøg på at få hul på bylden.

Den sidste afgørende aflevering manglede hele tiden mod en modstander, der havde al fokus rettet mod ikke at indkassere scoringer.

På bænken sad potentielle målscorere som Wissam Ben Yedder og Nolito, og de kunne se Sevilla-holdkammeraterne gå målløse til pause med 0-0, selv om Luis Muriel var tæt på i halvlegens sidste sekunder.

Nolito blev sendt på banen efter 69 minutter, men minuttet forinden havde indskiftede Ever Banega sørget for forløsningen for hjemmeholdet, da han bragte Sevilla foran 1-0 på et straffespark.

Det var netop den scoring, der kunne åbne opgøret, og Sevilla var på pletten igen et par minutter senere.

Her opsnappede Muriel en fejlaflevering fra Malaga, og colombianeren stormede selv ned og sparkede bolden mellem benene på Malaga-keeper Roberto Jimenez og øgede dermed til 2-0.

Michael Krohn-Dehli fik godt med minutter i benene i opgøret, og den rutinerede dansker lod sig først udskifte efter 84 minutter.

Malaga har et enkelt point på næstsidstepladsen i rækken.

Senere lørdag måtte Atlético Madrid nøjes med et enkelt point ude mod Leganes i et opgør, der endte uden scoringer.

Dermed nåede Atlético Madrid op på 15 point på tredjepladsen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her