Annonce
Primera Division

Messi i topform sikrede Barcelona sejr i sæsonåbning

Lionel Messi sprudler og scorer to mål i FC Barcelonas sejr på 3-0 hjemme mod Deportivo Alaves.

Lionel Messi og Philippe Coutinho sikrede lørdag aften FC Barcelona en perfekt start på den nye sæson med en 3-0-sejr på hjemmebane mod Deportivo Alaves.

Messi var udnævnt til ny anfører for de forsvarende spanske mestre, og han tog ansvaret på sig ved at spille en fremragende kamp med to scoringer.

Alaves formåede at holde skansen i de første 45 minutter, men i det 64. minut brød Messi måltørken med en scoring fra cirka 18 meters afstand på et frispark.

To minutter senere var Messi tæt på igen, da han med et følt spark drejede bolden uden om flere modstandere og en sprællende Fernando Pacheco i Alaves-målet, men afslutningen ramte stolpen.

I det 83. minut slog den indskiftede Philippe Coutinho sejren fast på et oplæg fra Arthur, som er en af Barcelonas fire nyindkøb op til sæsonen.

Og meget passende rundede Messi aftenen af, da han med brystet tæmmede en høj bold inde i straffesparksfeltet, afdriblede et par spillere og bankede bolden i nettet til slutresultatet 3-0.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her