Annonce
Primera Division

Barcelona-træner: Ligaen betyder lige så meget som Champions League

Barcelona-træner Ernesto Valverde har fokus på det alle turneringer, inden Barcelona indleder sæsonen lørdag.

FC Barcelona har set rivalerne fra Real Madrid løfte Champions League-trofæet tre år i træk.

Det får dog ikke Barcelona-træner Ernesto Valverde til at skifte fokus, før Barcelona indleder sæsonen i Primera Division med lørdagens sene hjemmekamp mod Alaves.

Ligaen er stadig vigtig. Champions League er stadig vigtig, og Valverde går efter det hele, meddelte han på et pressemøde fredag.

- Vi prioriterer det hele. Vi kæmper altid for Champions League. Det gjorde vi i sidste sæson, og det vil vi altid gøre, og vi ved, at den bedste vej til at vinde Champions League er at vinde ligaen.

Udtalelsen kom, efter at superstjernen Lionel Messi, der er blevet anfører i Barcelona, for nylig luftede et øget fokus på Champions League-trofæet, som Messi vil gøre alt for at bringe til Barcelona igen.

Klubben blev sendt ud af turneringen i kvartfinalen i fjor af AS Roma, men Barcelona vandt i den seneste sæson det spanske mesterskab med 17 point ned til Real Madrid.

Barcelona vandt også den spanske pokaltitel, men man fornemmer alligevel, at omgivelserne og Messi har et specielt fokus på Champions League, som Real Madrid har vundet de seneste tre gange.

Barcelona vandt senest trofæet i 2015, hvor klubben også blev spansk mester. Det er Barcelona blevet alle fem gange, klubben har vundet den fornemmeste europæiske klubturnering.

Det er muligvis i den kontekst, man skal forstå Valverdes udmelding.

- Det har altid været sådan, at hvis man fokuserer på ligaen, så fokuserer man på at være det bedste hold gennem hele sæsonen, og det gør det nemmere at nå sine mål, siger Ernesto Valverde.

Real Madrid har 13 gange vundet den mest prestigefulde europæiske klubturnering.

Real Madrid indleder søndag aften sæsonen med hjemmekampen mod Getafe.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her