Annonce
Primera Division

Durmisis' træner forsøger at lokke Barca-stjerne til klubben

Den spanske klub Betis' træner Quique Setien beder på twitter Andrés Iniesta om at komme til klubben.

Andres Iniesta spillede formentligt sin sidste finale for Barcelona, da de søndag vandt Copea Del Rey. Foto: AFP/ Gene Lluis

Andrés Iniesta har spillet 435 kampe i Barcelona-trøjen. Han har legendestatus i klubben, men efter sæsonen er det sandsynligvis forbi. Han forventes nemlig at skifte til kinesisk fodbold efter sæsonen. Det har både medier og spiileren indikeret, selvom der intet officielt er meddelt endnu.

Men det er en ærgelig beslutning, mener Real Betis-træneren, som på sin twitter-profil beder stjernen om ikke at drage mod Kina.

»Iniesta, tag ikke til Kina, kom til Betis!« skriver Quique Setien, der til dagligt træner bl.a. danske Riza Durmisi.

I det spanske radioprogram El Transistor hylder han også den spanske fodboldspiller.

»Som andre spaniere skylder jeg Iniesta en masse. Ikke bare for det mål, der gjorde Spanien til verdensmestre, men for hvad han hver dag bidrager med på banen. Vi ved, at der gemmer sig en stor person bag fodboldspilleren. Dette er min måde at takke ham,« siger træneren.

Andrés Iniesta var en af Barcelonas mest fremtædende spillere i søndagens Copa Del Rey finale mod Sevilla, som Barcelona vandt 5-0. Selv scorede han et enkelt mål. Da han med tre minutter igen blev skiftet ud, var det til stående ovationer fra begge holds fans.

Med sejren har han vundet 34 pokaler med Barcelona og kan med al sandsynlighed nå at løfte nr. 35, da Barcelona kun er én sejr fra at vinde det spanske mesterskab.

Andrés Iniesta har tidligere fortalt, at han har en deadline, som hedder den 30. april. Da skal beslutningen om hans fremtid være taget. Efter Copa Del Rey fortalte han, at han vil fortælle om sin beslutning i denne uge.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her