*

Premier League

Udsigt til tidlig fodboldkamp juleaften glæder fans

En engelsk topkamp vil blive fløjtet i gang tidligere end klokken 17 dansk tid, lover The Premier League.

Olivier Giroud blev matchwinner, da Arsenal indledte sæsonen med en sejr på 4-3 over Leicester. Nu kan han og holdkammeraterne muligvis komme til at skulle spille fodbold juleaften. Foto: Alastair Grant/AP

Mange fans af engelsk fodbold var nok begyndt at spekulere i, hvordan fodbold og forberedelsen af flæskesteg og and kunne kombineres, da det kom frem, at en topkamp i Premier League skal spilles juleaften.

Det er den engelske tv-station Sky Sport, der har planer om at vise en kamp – højst sandsynligt opgøret mellem Arsenal og Liverpool – den 24. december, fordi det er en søndag i år.

Flæskesteg og fodbold: Tv-station vil vise engelsk topkamp juleaften

Oprindelig skulle kampen ifølge flere medier fløjtes i gang klokken 17.00 dansk tid, men det, garanterer The Premier League ifølge BBC, ikke kommer til at ske.

Ifølge det britiske medie vil kick off i eventuelle kampe juleaften blive tidligere end sidst på eftermiddagen. Hvor tidligt vides dog endnu ikke, men formand Richard Scudamore forklarer i en udtalelse, at der stadig er forhandlinger om kampplanerne. Han lover en afklaring den 19. oktober.

Manchester Uniteds kamp mod Leicester og opgøret mellem West Ham og Newcastle er angiveligt også i spil til at blive afviklet juleaften.

Arsenal meldte sig ind i topfeltet med pligtsejr

Planerne om at vise en topkamp sidst på eftermiddagen den 24. december udløste protester fra både klubfolk og fans. Især Liverpools fans var utilfredse, da det ifølge fanklubben vil være svært at komme hjem fra London efter kampen.

Udmeldingen om en tidlig kampstart har skabt glæde blandt fans bl.a. hos Tom Watson fra Labour, som tidligere har ytret sig om sagen og skrevet til det engelske fodboldforbund.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her