*

Premier League

Fifa afviser at godkende Leicesters køb af europamester

Leicesters køb af Adrien Silva i Sporting Lissabon skete for sent, og Fifa vil derfor ikke godkende skiftet.

Adrien Silva. Foto: Alexander Zemlianichenko/AP

Fodboldklubben Leicester kommer ikke til at få glæde af Adrien Silva før tidligst efter nytår, hvis den portugisiske europamester overhovedet kommer til at spille for den engelske klub.

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) har onsdag afvist at godkende portugiserens skifte fra Sporting Lissabon, der akkurat ikke nåede at gå igennem, inden transfervinduet smækkede i 31. august.

En talsmand fra Fifa fortæller til Sky Sports, at Fifa har afvist at godkende handlen.

28-årige Adrien Silva var udset til at afløse Danny Drinkwater, der kort før transfervinduets lukning skiftede fra Leicester til Chelsea.

Ifølge BBC gik papirerne for Adrien Silva imidlertid igennem 14 sekunder efter lukningen af transfervinduet, og der var unøjagtigheder i udfyldelsen af papirerne.

Fifa afviste derfor i første omgang at lade portugiseren registrere som spiller for de tidligere engelske mestre, der har Kasper Schmeichel som målmand.

Efter transferen heller ikke blev godkendt onsdag, er det foreløbig uvist, hvor Adrien Silva kommer til at spille fremover.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her