*

Premier League

Arsenal meldte sig ind i topfeltet med pligtsejr

Brighton bed fra sig før pausen, men Arsenal hentede en sikker hjemmesejr over oprykkeren.

For en måned siden var der krisetendenser i Arsenal efter et sviende 0-4-nederlag til Liverpool, men efterfølgende har Arsene Wengers mænd fået rettet op på situationen.

Efter søndagens 2-0-sejr over oprykkeren Brighton har London-klubben samlet ti point i de seneste fire kampe og begynder så småt at melde sig ind i topstriden.

Storfavoritterne fik en perfekt start, da Nacho Monreal efter godt et kvarter scorede på sit holds første reelle mulighed.

Alexandre Lacazette headede fra baglinjen bolden tilbage i straffesparksfeltet, hvor den efter klumpspil og lidt tilfældigheder pludselig lå for fødderne af Monreal midt for mål.

Brighton, der med to sejre i de første seks kampe, har fået en fornuftig start på livet i Premier League, forsøgte at svare igen og havde flere gode forsøg mod Petr Cechs mål før pausen.

Men Arsenal strammede skruen, da spillerne kom på banen til anden halvleg, og gæsterne fik svært ved at følge med.

Da Alex Iwobi ti minutter efter sidebyttet afsluttede et fornemt angreb med at score til 2-0, fandt kampen en tidlig afgørelse.

Efter hurtigt kombinationsspil fik Alexis Sánchez bolden og rykkede diagonalt ind i feltet.

Omkring straffesparkspletten udmanøvrerede chileneren med en smart hælaflevering hele Brighton-forsvaret, og så kunne Iwobi banke kuglen højt i kassen bag Mathew Ryan.

Målet slukkede gæsternes sidste håb om en overraskelse, og resten af kampen blev forholdsvis spændingsforladt, mens Arsenal kørte en sikker sejr i land uden at anstrenge sig.

Arsenal har 13 point efter syv kampe, det samme antal som de forsvarende mestre fra Chelsea har skrabet sammen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Afsøg markedet og spar store summer på julegaven
Bruger du lidt tid på at søge markedet igennem, vil du være i stand til at finde den samme vare til meget forskellige priser, viser ny prissammenligning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her