Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Premier League

Chelseas manager begræder tab af komplette De Bruyne

Chelsea mistede en komplet spiller, da klubben i sin tid solgte lørdagens matchvinder, mener Antonio Conte.

Kevin De Bruyne misbrugte Manchester Citys første forsøg fra 11-meter-pletten to minutter før pausen. Everton-målmand Maarten Stekelenburg kastede sig til den rigtige side og slog det ikke særligt velplacerede skud ud til siden. Foto: Rui Vieira

Chelsea-manager Antonio Conte tabte lørdag en af de afgørende kampe i toppen af Premier League, da London-klubben hjemme på Stamford Bridge blev slået 1-0 af rivalerne fra Manchester City.

Og det var den tidligere Chelsea-spiller Kevin De Bruyne, der stod for det afgørende mål for Manchester City.

Efter kampen indrømmede Conte, at det var en fejl, at Chelsea i sin tid med José Mourinho ved roret valgte at sælge De Bruyne.

- Jeg ved ærlig talt ikke, hvad der skete dengang. Men vi snakker helt sikkert om en topspiller - en komplet spiller, siger Antonio Conte ifølge The Guardian.

City-helt: Tiden i Chelsea gjorde mig stærkere

- Han er god - teknisk, hurtig, og han arbejder hårdt for sit hold. Han er den komplette spiller, tilføjer manageren.

Med Kevin De Bruynes matchvindende mål fortsætter Manchester City en imponerende stime med otte sejre på stribe i alle turneringer.

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, lovpriste efter kampen De Bruyne for indsatsen på Stamford Bridge.

- Sidste sæson ramte han træværket 12 eller 13 gange, og i denne sæson går de i mål. Han kan alt. Med bolden kan han assistere med både korte og lange afleveringer. Uden bolden er han den mest ydmyge person - den mest sky person, siger Guardiola om De Bruyne.

Belgisk drøn sikrede City sejren hos de forsvarede mestre

- Han siger: "Hvis jeg skal løbe 100 kilometer for holdet, så gør jeg det, intet problem". Det er ikke let at finde den (arbejdsmoral, red.) hos en spiller med sådan et talent, tilføjer Guardiola.

Med 1-0-sejren topper Manchester City igen Premier League med en bedre målscore end lokalrivalerne fra Manchester United, der hjemme vandt 4-0 over Crystal Palace.

De to Manchester-hold har fem point ned til Tottenham, der lørdag vandt 4-0 ude over Huddersfield.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her