Premier League

Andreas Christensen viste sig værdig til Antonio Contes tillidserklæring

Den danske landsholdsspiller fik fuld spilletid i sæsonens første Champions League-kamp.

6-0-sejren over FCK's banemænd fra Qarabag skabte ikke kun en god genkomst til Champions League for Chelsea som hold.

Danske Andreas Christensen spillede hele kampen centralt i London-klubbens tremands-forsvar. Det for anden gang gang hidtil i denne sæson. Og Chelsea-manager Antonio Conte valgte at fremhæve sin danske spiller efter kampen.

»Jeg ville give Michy (Batshuayi, red.) og Andreas Christensen chancen. Når man bliver sendt i ilden i Champions League, er det en tillidserklæring fra træneren,« sagde Conte til Uefa.com

Andreas Christensen er tilbage i Chelsea efter to sæsoner i Borussia Mönchengladbach, som landsholdspilleren har været udlejet til for at udvikle sit talent.

Før denne sæson var der snak om, hvorvidt Andreas Christensen ville være god nok til at få regelmæssig spilletid hos en af verdens største klubber. Selv var Christensen selvsikker og sagde offentligt, at han ville finde sig et andet sted at spille, hvis han fik at vide fra Chelsea, at han kun skulle bruges til at varme bænken.

Det virker dog ikke til at blive tilfældet, når man læser Contes ord efter Qarabag-sejren.

»Jeg stoler på alle mine spillere i truppen. At spille med de samme 13 som i sidste sæson vil være vanvittigt i år. Vi skal udvikle spillerne og skabe en sund konkurrence på holdet,« sagde Conte.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her