*

Premier League

The Telegraph: Arsene Wenger tager to år mere i Arsenal

Franskmanden er angiveligt sikker på, at han kan vende den værste krise i sin tid i klubben.

Matt Dunham

Følgende sætning kan både være rigtig god og rigtig dårlig læsning for Arsenal-fans

Arsene Wenger skulle ifølge The Telegraph have besluttet sig for at forlænge sin aftale og blive i klubben de kommende to år.

Den franske manager, der har været i Arsenal siden 1996, afslørede efter lørdagens 3-1-nederlag til West Bromwich Albion, at han havde truffet en afgørelse omkring sin fremtid.

Telegraph skriver dog også, at den endelige aftale ikke er underskrevet endnu, da Arsenal-ledelsen skal godkende Wengers ønske.

Der er dog meget lidt, som tyder på, at Arsenal kunne finde på at trække den to-årige kontraktforlængelse af bordet, der allerede er blevet tilbudt til Arsene Wenger.

»Ydmygelse,« »Wenger out!« - nyt kæmpenederlag kan blive ét for meget

Problemerne har i denne sæson hobet sig op for den længst siddende af de nuværende Premier League-managers. Arsenal røg nok en gang ud af Champions Leagues ottendedelsfinalerne. I den hjemlige liga er man ikke at finde i den faste rolle som top fire-hold, da de fire ud af de seneste fem kampe er blevet tabt. På spillersiden har stjernerne Mesut Özil og Alexis Sanchez ifølge flere engelske medier afvist kontraktudspil fra Arsenal, fordi de hellere vil forlade klubben til sommer.

Fan-protesterne har taget til i løbet af sæsonen blandt Arsenal-fansene. AP Photo/Frank Augstein

Hele situationen har fået en fraktion af Arsenal-fansene til gentagende gange at medbringe "Wenger Out" og "Time to go"-skilte til kampe.

Wenger selv har udadtil ikke ladet sig gå på af den tilspidsede tid og fanprotesterne.

»Alle er ansvarlige for deres egne handlinger i livet. Jeg er ansvarlig for min egne handlinger. Jeg dømmer ikke andre mennesker. Jeg giver alt, hvad jeg har. Det vil ikke ændre sig, om jeg er i klubben de næste to år, ti år eller fire måneder, « har Wenger sagt.

Det ser nu ud til at blive to år. Arsenal ligger nummer seks i Premier League og møder Manchester City den 2. april efter landskampsugen.

Arsenal tabte igen og mistede terræn i Champions League-kapløb

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her