Annonce
Premier League

United-stjerne var tæt på at miste benet

Et benbrud for tre år siden gav Luke Shaw mange komplikationer, og det var tæt på at ende katastrofalt.

Luke Shaw blev den dyreste teenager i international fodbold, da Manchester United købte ham i barndomsklubben Southampton i 2014. Arkivfoto: Jon Super/AP

Det kostede Manchester United-backen Luke Shaw en lang pause, da han i efteråret 2015 brækkede benet to steder i en Champions League-kamp i Eindhoven.

Men uheldet havde også nær kostet ham det ene ben, fortæller den nu 23-årige forsvarer.

Lægerne overvejede på et tidspunkt at flyve Shaw hjem fra det hospital i Holland, hvor han blev behandlet for skaden.

Men det kunne have haft alvorlige konsekvenser, for man opdagede to blodpropper i benet, hvilket krævede en nødoperation.

- Hvis jeg var fløjet tilbage, ville jeg formentlig have mistet benet på grund af blodpropperne. Jeg har to ar ned ad benet, hvor de skar mig op for at få dem ud. Jeg fandt først ud af det seks måneder senere, da lægerne fortalte mig det, siger Shaw ifølge The Guardian.

Venstrebacken blev den dyreste teenager i international fodbold, da Manchester United købte ham i barndomsklubben Southampton i 2014.

Benbruddet i Eindhoven satte hans udvikling noget i stå, men Shaw mener, at han er ved at være tilbage ved sin tidligere styrke.

- Jeg føler mig virkelig stærk, og mit højre ben er nøjagtigt, som det var før uheldet.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har tænkt på at stoppe med at spille fodbold undervejs i forløbet. Men jeg har haft gode folk omkring mig - venner og familie. De har hjulpet mig gennem det, siger Luke Shaw.

Han var ikke ved VM i Rusland i sommer, men er udtaget til det engelske landshold, som møder Spanien i Nations League på lørdag.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her