Annonce
Premier League

Dansk ekspert i indkast indleder samarbejde med Liverpool

Thomas Grønnemark bekræfter, at han har en funktion hos Liverpool, men hvilken er ikke offentligt kendt.

Danske Thomas Grønnemark er blevet udstyret med en specialopgave for den engelske fodboldklub Liverpool.

Thomas Grønnemark, som med 51,33 meter er indehaver af verdensrekorden for det længste indkast, har indledt et samarbejde med den engelske storklub, der i sidste sæson nåede frem til Champions League-finalen.

Danskeren bekræfter samarbejdet over for Ritzau, men understreger, at han ikke kan udtale sig om de mere specifikke forhold i aftalen. Herunder om han er involveret i arbejdet med Liverpools førstehold.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har en aftale med Liverpool, men jeg kan ikke fortælle noget som helst om den. Hverken hvem jeg har trænet, hvornår jeg er startet, eller hvad jeg træner spillerne i, siger Thomas Grønnemark.

Danskeren har hjulpet FC Midtjyllands og AC Horsens' hold med indkast.

Lokalmediet Liverpool Echo citerede søndag danskeren for at sige følgende i forbindelse med artiklen om danskerens engagement i Liverpool.

- FC Midtjylland har vist, at det lange indkast kan være et våben, hvis man kan udføre det med den rigtige teknik, præcision og taktiske forståelse.

- Det er meget vigtigt, at det er et fladt indkast, for det er for let at forsvare, hvis det (indkastet, red.) er for højt.

- Hvis man kan lave et langt indkast, som er fladt og præcist, så kan man - sammen med nogle taktiske aspekter - score langt lettere.

Thomas Grønnemark bekræfter citaterne, men han understreger, at de stammer fra et tidligere interview.

Citaterne stammer fra en artikel i The Sun fra juni i år, hvor Thomas Grønnemark talte om sit arbejde med indkast.

- Jeg har fortrolighed i min kontrakt omkring min aftale i Liverpool, så jeg har ikke sagt noget, og klubben har heller ikke meldt noget officielt ud, siger han til Ritzau.

Thomas Grønnemark fortæller, at han ikke kun arbejder med lange indkast, men indkast over hele banen.

Danskeren siger desuden, at det er korrekt, at han er tilknyttet en klub i Bundesligaen, men han kan ikke fortælle, hvilken klub der er tale om.

Der er dog ikke tale om Schalke 04, Hertha Berlin eller Borussia Mönchengladbach, som det har været fremme, fortæller han.

Thomas Grønnemark satte sin verdensrekord på 51,33 meter i 2010 på Det Olympiske Stadion i Berlin.

Han er tidligere atletikudøver og har også kørt bobslæde.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her