Annonce
Premier League

Selvmål hjalp Arsenal til første Premier League-sejr

Med 3-1 over West Ham er manager Unai Emery og Arsenal på tavlen i den bedste engelske fodboldrække.

Foto: David Klein/Reuters

Der måtte et selvmål til, før Arsenal og klubbens nye manager, Unai Emery, lørdag kunne juble over sæsonens første sejr i Premier League.

Efter to nederlag i træk blev det lørdag i tredje spillerunde til en 3-1-sejr over West Ham i en kamp, som først tippede med et selvmål til 2-1.

I overtiden gjorde Danny Welbeck til det slutresultatet 3-1.

Den østrigske West Ham-angriber Marko Arnautovic havde tidligere i første halvleg formøblet en god mulighed i det vakkelvorne Arsenal-forsvar, da han efter 25 minutter afsluttede fladt til 1-0.

Udligningen tegnede venstrebacken, Nacho Monreal, sig for fem minutter senere.

Det var vel også det bedste, Arsenal-forsvaret præsterede i første halvleg, hvor det virkede både hullet og let at løbe om hjørner med.

Til gengæld så det bedre ud i angrebet, hvor kun to pragtredninger af gæsternes målmand, Lukasz Fabianski, forhindrede yderligere mål fra hjemmeholdet, selv om det var uden sygdomsramte Mesut Özil.

Efter 60 minutter måtte Arnautovic udgå, og det gav langt mere ro i Arsenals bageste rækker.

Det gav luft i den anden ende, hvor Alexandre Lacazette ti minutter senere hamrede bolden i retning væk fra målet og ind på gæsternes Issa Diop til 2-1-føring.

Det tippede kampen, og derfra var Unai Emerys første sejr som afløser for Arsène Wenger ikke i fare.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her