Annonce
Premier League

Liberias præsident vil give Arsène Wenger landets største hæder

Præsidentens modstandere mener, at George Weah kun skal hædre nogen, der har gjort noget godt for landet.

Liberias præsident, den tidligere fodboldstjerne George Weah, planlægger at give den tidligere træner i Arsenal Arsène Wenger landets største hædersbevisning.

Det skal ske ved en ceremoni fredag, men beslutningen bliver nu kritiseret af landets opposition.

George Weah, der blev valgt til præsident sidste år, planlægger ved samme lejlighed også at hædre en anden fransk fodboldtræner, nemlig Claude Le Roy.

Men oppositionen mener, at præsidenten skal hædre folk, der har gjort noget for landet og ikke kun for præsidentens karriere.

Le Roy opdagede Weah, da han i 1980'erne spillede for en klub i Cameroun. Han anbefalede ham til Wenger, der dengang var Monacos træner.

Wenger tog imod rådet og hentede Weah, der endte med at spille for Monaco, Paris Saint-Germain og AC Milan. Han er fortsat den første og eneste afrikaner, der har vundet Fifas pris som "Årets Fodboldpiller".

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her