Annonce
Premier League

Tottenham-kant efter frisparksdrøn: Eriksen gav mig lov

Kieran Trippier viser sig som et fremragende alternativ til Christian Eriksen, når Tottenham får frispark.

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen er ikke længere enerådende, når det kommer til at sparke frispark for Tottenham.

Hans holdkammerat Kieran Trippier har vist, at han også kan drøne frispark i kassen fra lang afstand.

Han gjorde det for England i VM-semifinalen mod Kroatien, og lørdag viste han, at det ikke var nogen tilfældighed, da han direkte på frispark sparkede Tottenham foran 2-1 i Premier League-sejren på 3-1 over Fulham.

- Jeg træner hver dag. Christian og jeg har trænet hele ugen, og så handler det om, hvem der har en god følelse på det pågældende tidspunkt i kampen, siger Kieran Trippier i et videointerview på Tottenhams hjemmeside.

Sådan var proceduren også lørdag.

- Jeg sagde til Christian, at jeg havde en god følelse og spurgte, om det var ok, at jeg sparkede. Det var intet problem, sagde han, lyder det fra Trippier.

Kantspilleren er dog bevidst om, at Eriksen fortsat er øverst i frisparkshierarkiet efter sine mange mål på dødbolde i de seneste sæsoner.

- Alle kender Christians evner på dødbolde, og jeg brokker mig ikke, hvis Christian gerne vil sparke. Han er mere end glad for at sparke dem, det er ikke noget problem for mig, siger Trippier.

Tottenham har indledt den nye sæson med to ligasejre.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her