Annonce
Premier League

Harry Kane brød forbandelse i Tottenham-sejr

Harry Kane scorede i august for første gang, da Tottenham på Wembley slog Fulham 3-1 i Premier League.

Harry Kane scorede for første gang i karrieren i august i Premier League. Foto: Dylan Martinez/Reuters

Tottenham havde svært ved at score, men Christian Eriksen og co. vandt alligevel 3-1 hjemme over Fulham i Premier League.

To flotte scoringer i slutfasen afgjorde opgøret, og efter Kieran Trippiers frisparksmål fik Harry Kane scoret i august for første gang i karrieren i Premier League.

Dermed har Tottenham seks point efter to runder efter en sommer uden tilgang af en eneste spiller.

Tottenham lagde ud med lyn og torden i første halveg, hvor brasilianske Lucas Moura havde to store chancer inden for de første fem minutter. Først et hovedstød og så en friløber.

Harry Kane fik lobbet bolden i mål, men der var fløjtet forinden.

Tottenham var på bolden næsten hele tiden og følte sig snydt for et straffespark efter et kvarter, da Kane væltede i kamp med Timothy Fosu-Mensah.

Christian Eriksen forsøgte sig flere gange uden held både med et fladt og hårdt skud, et direkte frispark, der blev pareret og et forsøg, der gik langt over mål.

Hjemmeholdet kunne ikke få bolden i mål, indtil Eriksen tog et løb i dybden, og bolden endte hos Lucas Moura, som flot drejede den i mål til 1-0.

Efter pausen bankede Aleksandar Mitrovic bolden på stangen for Fulham efter to minutter, og udligningen kom efter 52 minutter, da Mitrovic liggende fik drejet bolden i mål med hovedet til 1-1.

Både Eriksen og Kane virkede stadig slidte efter VM, men hjemmeholdet kom alligevel hurtigt i total dominans igen og spillede sig til mange tilbud. Kane hamrede bolden på overliggeren, og Dele Alli fik tilbud, mens gæsterne lurede på omstillinger.

Kieran Trippier bankede England foran mod Kroatien i VM-semifinalen på et direkte frispark, og med et kvarter igen gentog backen kunststykket og hamrede Tottenham på 2-1.

Det var klubbens første mål på et direkte frispark i ligaen, siden Eriksen gjorde det mod Swansea i 2015.

Få minutter senere drejede Kane bolden i mål til 3-1, og dermed fik Kane scoret i august.

Hos Everton scorede den brasilianske nyerhvervelse Richarlison sit tredje sæsonmål, da Everton slog Southampton 2-1 hjemme. Pierre-Emile Højbjerg var på bænken i hele opgøret.

Leicester og Kasper Schmeichel vandt hjemme 2-0 over Wolverhampton i en kamp, hvor Jamie Vardy fik direkte rødt kort, da han slagtede Matt Doherty.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her