Annonce
Premier League

Brandvarme Braithwaite scorer igen for Middlesbrough

Martin Braithwaite sparkede Middlesbrough foran 1-0 i 3-0-sejren hjemme over Sheffield United tirsdag.

Middlesbroughs Martin Braithwaite fejrer sin scoring i kampen mod Sheffield United tirsdag. Foto: Ritzau Scanpix/Ed Sykes

Sæsonen er indledt med stor succes for den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite i engelske Middlesbrough.

Tirsdag aften var danskeren på pletten efter blot syv minutter, da han bragte Middlesbrough foran 1-0 i hjemmeopgøret mod Sheffield United.

Middlesbrough vandt kampen i den næstbedste engelske række, Championship, med 3-0 og har fået en god indledning på sæsonen.

Klubben topper rækken med fire point efter to kampe, efter at det i første runde blev 2-2 ude mod Millwall.

I det opgør scorede Martin Braithwaite også, da han reducerede til 1-2 med tre minutter igen af opgøret, inden Middlesbrough fik udlignet i overtiden.

Dermed har Martin Braithwaite scoret to af Middlesbroughs fem mål i sæsonens første to kampe.

Danskerne, der var med det danske landshold til VM-slutrunden i Rusland denne sommer, er vendt tilbage til Middlesbrough efter et lejeophold i franske Bordeaux.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Hun har et job, der ikke findes i Danmark

I Glasgow har 50-årige Pernille Sørensen fundet sit drømmejob som farmaceut. Her arbejder hun på lige fod med lægerne, når det gælder ordination af medicin. Denne mulighed eksisterer ikke i Danmark, som ifølge Pernille Sørensen er håbløst bagefter Storbritannien på det felt.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
De har aldrig været i Japan: Men deres japanske have et sted i Nordjylland er et perfekt æstetisk chok
Parret fra Øland ved Brovst har altid været havemennesker, men en traditionel staudehaves vildskab var for kaotisk. I 2001 så de for første gang en japansk have, og inden længe var de i gang med at forvandle deres egen. 
Se flere
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her