Annonce
Premier League

Riyad Mahrez: Manchester City redefinerer engelsk fodbold

Den tidligere Leicester-spiller Riyad Mahrez skrev tirsdag under på en femårig kontrakt med Manchester City.

Riyad Mahrez har skrevet under på en femårig kontrakt med Manchester City, der sidste sæson suverænt vandt det engelske mesterskab med 19 point ned til Manchester United på andenpladsen. Arkivfoto: Rui Vieira/AP

En lang transfersaga fik tirsdag sin afslutning.

Den nu tidligere Leicester-profil Riyad Mahrez, der allerede sidste sommer blev rygtet væk fra klubben, skiftede til Manchester City.

Ifølge flere medier betaler City 60 millioner pund, eller hvad der svarer til lidt over en halv milliard kroner, for algerieren.

Mahrez, der i Leicesters mesterskabssæson blev kåret til Premier Leagues bedste spiller, har tilsyneladende holdt øje med City et stykke tid.

- Det har været en fornøjelse at følge dem på afstand.

- Pep (Guardiola, Citys manager, red.) forpligter sig til at spille angrebsfodbold, hvilket passer perfekt til mig, og Citys præstationer sidste sæson var enestående.

- De redefinerer engelsk fodbold, og det vil jeg gerne være en del af, siger Mahrez på Manchester Citys hjemmeside.

27-årige Mahrez har skrevet under på en femårig kontrakt med City, der sidste sæson suverænt vandt det engelske mesterskab med 19 point ned til Manchester United på andenpladsen.

Mahrez, der er midtbanespiller, er født i Frankrig og begyndte sin professionelle fodboldkarriere i klubben Le Havre.

I 2013 skiftede han til Leicester, hvor Mahrez tre år efter kunne løfte pokalen som engelsk mester efter en sæson, hvor han scorede 17 mål og lavede 11 assister i 37 kampe.

Den flotte sæson gav Mahrez en plads på Årets Hold i Premier League og titlen som Årets Spiller.

Mahrez har i alt spillet 139 kampe i Premier League og scoret 39 mål.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her