Annonce
Premier League

Wenger i farvel: Stor fremtid venter min efterfølger

68-årige Arsène Wenger blev hyldet, da han fik en sejr i afskedsgave før sit managerstop efter sæsonen.

Arsène Wenger vandt tre mesterskaber med Arsenal, hvilket skete i 1998, 2002 og 2004. Han vandt FA Cuppen syv gange med klubben. Arkivfoto: Matt Dunham

Der var ikke meget at fejre, men Arsenal fik sagt pænt farvel til sin manager gennem næsten 22 år.

1-0-sejren ude over Huddersfield gjorde det hele lidt nemmere for Arsenal og Arsène Wenger i franskmandens sidste kamp i spidsen for klubben.

Sejren ændrede ikke på Arsenals slutplacering som nummer seks i Premier League, hvilket er den dårligste placering overhovedet i hele Wengers tid i klubben.

Efter flere sæsoner med utilfredse fans meddelte Wenger og klubben for nylig, at den 68-årige manager var i gang med sin sidste sæson.

Væk var negative bannere og tilråd om Wenger fra Arsenals fans, der på udebanen hyldede franskmanden med et banner med teksten:

"Tak Arsene - vi vil også savne dig".

Arsène Wenger modtog stor hyldest i Emirates-farvel

I slutningen af opgøret fløj et fly hen over stadionet i det nordlige England med endnu en klar besked til Arsenals hovedrige amerikanske klubejer, Stan Kroenke.

Her stod der kort og godt: "Kroenke - du er den næste".

Kroenke har ejet Arsenal siden 2011, og Arsenal har ikke vundet mesterskabet siden 2004.

Arsène Wenger var mest af alt bare trist over sin afsked.

- Jeg er trist. Jeg ønsker alle alt godt og siger tak til alle. Fansene har været fantastiske helt til slut. Jeg forbliver Arsenal-fan, lød det fra Wenger ifølge AP.

Her sørgede den afgående manager også for at puste lidt håb ind i klubben, der tidligere i Wengers periode skrabede massevis af titler til sig.

Mourinho mister sin assistent efter 17 års samarbejde

- Jeg ser en stor fremtid for min efterfølger, for holdet har en god attitude og har kvalitet. Vi har brug for to-tre forstærkninger, og så mener jeg, at holdet kan konkurrere om mesterskabet, sagde Wenger.

Pierre-Emerick Aubameyang scorede Arsenals mål i kampen, der var Wengers kamp nummer 1235 i spidsen for klubben.

Arsène Wenger vandt tre mesterskaber med Arsenal, hvilket skete i 1998, 2002 og 2004. Han vandt FA Cuppen syv gange med klubben.

Wenger blev mødt af en æresport fra begge holds spillere, da de gik på banen.

Arsène Wenger har tidligere erkendt, at beslutningen om at stoppe efter sæsonen, hvor han havde kontrakt yderligere et år, ikke udelukkende var hans egen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Ros til stolen, der giver Aarhus en millionbesparelse: »Jeg kan være mig selv«
Aarhus Kommunes sparekatalog foreslår implementeringen af en ny bade- og hygiejnestol på kommunens plejehjem, hvilket skal give en besparelse på 5,3 mio. kr. Inden forslaget er vedtaget, møder stolen stor ros. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her