Annonce
Premier League

Højbjerg i nedrykningsfare: Hårdt arbejde skal redde os

Pierre-Emile Højbjerg og Southampton har fem kampe til at redde sig fri af nedrykning i Premier League.

Pierre-Emile Højbjerg. Foto: Phil Noble/Reuters

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg kæmper i øjeblikket for at holde Southampton oppe i Premier League.

Med fem kampe tilbage af sæsonen er Southampton placeret fem point under nedrykningsstregen.

- Fodbold handler ikke kun om evner og dygtighed. Det handler om at stå imod og vokse i øjeblikket, siger den 22-årige dansker til klubbens hjemmeside.

- Det handler om, hvor mange kræfter man lægger i det.

- Man kan ikke forvente noget, hvis man ikke arbejder for det. I sidste ende så får man, hvad man arbejder sig til. Hårdt arbejde betaler sig altid, siger Højbjerg.

- Hvis man ikke hele tiden vil fremad, så vil man heller ikke ofre sig.

- Hvis man ikke ønsker, at det gør ondt på vejen, så er det svært. Så kan det godt lade sig gøre at være fodboldspiller, men man kan ikke være en topspiller, mener han.

Torsdag aften skal Southampton efter fire nederlag i træk besøge midterholdet Leicester, der sandsynligvis er uden landsholdsmålmand Kasper Schmeichel, som døjer med ankelproblemer.

Pierre-Emile Højbjerg håber snart, at resultaterne vender for Southampton.

- Hvis der er en fodboldgud, så håber jeg, at han vil være god ved os. Vi kan bede alt det, vi vil, men det er handling, der betyder mest.

- Vi har et stort ansvar. For vores familier, os selv, holdet, klubben og et meget stort ansvar for fansene, siger danskeren.

Højbjerg er i gang med sin anden sæson i Southampton. Tidligere har han optrådt for Bayern München, Schalke 04 og Augsburg i tysk fodbold.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her