Annonce
Premier League

Andreas Christensen hyldes igen efter storkamp

Chelseas Andreas Christensen går ifølge sin manager en stor fremtid i møde. Mandag aften var forsvarsspilleren igen storspillende.

Andreas Christensen vendte hjem til Chelsea i sommer efter to år som lejesvend i Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach. Arkivfoto: Peter Byrne

Han var ude med en skade i lidt over halvanden kamp, hvor holdet uden danskerens tilstedeværelse lukkede i alt syv mål ind.

Mandag aften var Andreas Christensen tilbage i hjertet af Chelseas forsvar, og det resulterede i tre point og et clean sheet. De engelske mestre slog West Bromwich med 3-0.

Sprudlende belgier sparkede Chelsea ud af krise

Andreas Christensen

20 Premier League-kampe:

  • 0 mål og 0 assists
  • 10 mål indkasseret
  • 6 clean sheets
  • 21 tacklinger
  • 23 bolderobringer
  • 39 vundne hovedstødsdueller
  • 45 afleveringer pr. kamp

Kilde: Premierleague.com

Den danske landsholdsspiller var en af kampens bedste spillere, og den 21-årige forsvarsspillers præstation blev også bemærket efter opgøret.

»Vi taler om en spiller, som kun er 21 år. Han viser stor modenhed, ro og en fantastisk personlighed. Han har præsteret rigtig godt lige fra starten af sæsonen,« siger Chelseas manager Antonio Conte til klubbens hjemmeside.

»Forsvarsmæssigt er han rigtig god, men han skal blive bedre med bolden - at finde løsninger med bolden,« siger Antonio Conte.

Andreas Christensen forlænger med Chelsea til 2022

Andreas Christensen har i alt spillet 20 Premier League-kampe, fire Champions League-kampe og seks engelske cup-kampe siden sommer, hvor han vendte tilbage til England efter et udlånsophold i Borussia Mönchengladbach.

»Han har potentialet, men igen, han er kun 21 år. For mig at se går han en stor fremtid i møde,« siger Antonio Conte.

Chelsea ligger nummer fire i Premier League med 53 point efter 27 kampe.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her