Annonce
Premier League

Priskrig mellem fodboldklubber endte i farce

Manchester United og Sevilla er endt i en uafgjort kamp om billetpriser.

Foto: Tim Ireland/AP

Det kan godt være en dyr affære at være fan af en fodboldklub, når man vil se alle kampe live på stadion.

Og når man er fan af Manchester United, følger det med, at billetpriserne stiger, da klubben stort set altid spiller for udsolgte huse.

Den britiske storklub trak spanske Sevilla til det kommende møde i Champions League, og her satte spanierne prisen op på billetter, sådan at de kostede 750 kr. – nogle få endda helt op til 950 kr.

Sagen var dog den, at da Liverpool spillede mod Sevilla i gruppekampene i Champions League kostede billetterne 450 kr. – altså en stigning på 300 kr.

Det fik Manchester Uniteds fans til at fare i flint med den organiserede fanklub Manchester United Supporters Trust i spidsen.

Manchester United forsøgte at forhandle med Sevilla, men Sevilla fastholdt prisen på 750 kr.

Onsdag fik Manchester United den idé at sætte prisen op til 750 kr. for Sevillas fans i returkampen. De overskydende penge skulle derefter regulere billetprisen ned til 450 kr. for de Manchester United-fans, der havde set den første kamp i Sevilla den 21. februar – og hvis der var overskud skulle resten gå til velgørenhed.

Allerede et par timer senere meddelte Sevilla så, at de spanske fans, der rejste til Manchester, ville få reguleret deres billetpris ned til 450 kr.

Endvidere skyndte Sevilla at lange ud efter Manchester United for at have afsat for få pladser på Old Trafford til Sevillas fans. Manchester United henviser til sikkerheden.

De to kampe spilles den 21. februar og den 13. marts – altså til en billetpris til omkring 450 kr.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her