1. Bundesliga

Ancelotti om Bayern-mesterskab: En fantastisk oplevelse

Carlo Ancelotti blev lørdag tysk mester med Bayern München og har nu vundet mesterskabet i fire lande.

Efter to store skuffelser på halvanden uge fik fodboldklubben Bayern München en opmuntring lørdag aften.

Storklubben sikrede ikke kun sit femte tyske mesterskab på stribe, den gjorde det også på overbevisende manér med en 6-0-sejr ude over Wolfsburg.

- Denne sæson i Bundesligaen har været en fantastisk oplevelse, siger Bayern-træner Carlo Ancelotti ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg er meget glad. Denne sejr var vigtig, og det er fantastisk, siger den 57-årige italiener.

Med tre runder tilbage er den sydtyske klub ti point foran RB Leipzig, og dermed er Bayern Münchens 27. tyske mesterskab en realitet.

Mesterskabet blev sikret efter to store skuffelser for Bayern-holdet, der i sidste uge blev sendt ud af Champions League i kvartfinalen mod Real Madrid.

Onsdag i denne uge løb Bayern så ind i endnu en skuffelse, da klubben tabte 2-3 hjemme til Dortmund og blev sendt ud af den tyske pokalturnering i semifinalen.

Alligevel udtrykker Carlo Ancelotti glæde over sin første sæson som cheftræner for den sejrsvante klub.

- Holdet har udført et virkelig godt stykke arbejde, og jeg vil gerne takke denne fantastiske klub.

- Jeg er heldig, at jeg er her med disse fremragende spillere og fansene, der har støttet os fantastisk i hele sæsonen. Vi fortjener titlen, vi spiller god fodbold, siger træneren.

Carlo Ancelotti er blandt de mest vindende trænere i international fodbold.

Den tidligere storspiller er blevet national mester med klubber i fire forskellige lande, AC Milan i Italien, Chelsea i England, Paris Saint-Germain i Frankrig og nu Bayern München i Tyskland.

Tre gange har Carlo Ancelotti desuden vundet Champions League som cheftræner, to gange med AC Milan og en gang med Real Madrid.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Den klassiske Volvo stationcar er tilbage
Har du savnet den ikoniske store svenske stationcar med plads til det hele, så er der håb forude. Til august er Volvo klar med en ny V60, der er større end den gamle V70. 
Se flere
Hold computeren sund: Undgå at hente disse programmer
Er din computer langsom, så hold dig fra at hente diverse optimeringsprogrammer, lyder rådet fra computerekspert. De har alligevel ingen virkning, siger han. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her