1. Bundesliga

Delaney på Kickers "ugens hold" for tredje gang: »På grænsen til perfektion«

Det tyske fodboldmagasin Kicker er imponerede over danskeren.

Ingo Wagner

»Om jeg har scoret tre før? Nej, ikke engang to.«

Thomas Delaney var selv forbløffet over sin præstation, efter han søndag scorede hattrick i Werder Bremens 5-2-sejr over Freiburg.

Thomas Delaney scorede hattrick i Bremen-sejr

Men umiddelbart burde det kun være antallet af mål, der overrasker ham selv såvel som andre. For at Delaney gør det godt i Tyskland er svært at benægte.

Inden kampen mod Freiburg havde han således allerede nået at være på "ugens hold" i det ansete fodboldmagasin Kicker to gange. Og det er på trods af, at han først kom til klubben denne vinter og også har nået at sidde ude med en skade.

Og med et hattrick var det naturligt, at det nu selvfølgelig er blevet til en tredje tur på rundens hold i Kicker. Og tyskerne er ret overbeviste om danskerens kvaliteter.

»Vintertransferens optræden ligger på grænsen til perfektion. På midten forhindrede han modstandernes gennembrud, "derudover" scorede han tre gange.«

På rundens hold kan man i øvrigt bemærke den kuriositet, som Kicker også gør, at der er hele tre spillere med, som scorede hattrick i denne spillerunde. Udover Delaney var det Robert Lewandowski og Mario Gomez. Og hvis man læser det med småt, så var sidst det skete 2005/2006, hvor navnkundige Miroslav Klose var blandt de skyldige.

Thomas Delaney jagter lederrolle i Werder Bremen

Hvis man skulle være i tvivl om, at tyskerne er vilde med Thomas Delaneys indtræden i Bundesligaen, behøver man blot kigge i Bild for at ryste det af sig.

Her kan man nemlig finde overskriften »På dansk staves håb: Delaney«. ("Hoffnung auf
Dänisch heißt Delaney" på originalsprog.)

I artiklen kalder Bild ham meget mere værd end hans købspris, som de angiver til 7,5 mio. kr., men som dog flere andre steder angives til 15 mio. kr.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her