*

1. Bundesliga

Thomas Delaney igen på rundens hold i Bundesligaen

Landsholdsspilleren har forstærket Werder Bremen markant.

POULSEN LARS

Det har været en god uge for Thomas Delaney. Hans klub, Werder Bremen, vandt ikke kun 3-0 over Red Bull Leipzig.

Den tidligere FCK-spiller blev efterfølgende også udtaget til rundens hold af det tyske fodboldmagasin Kicker. Det for anden gang siden skiftet til Tyskland i januar.

Hjemmekampen mod Red Bull Leipzig var det andet opgør for Thomas Delaney, efter han tidligere på foråret måtte sidde uden for med en hjernerystelse og brud på en knogle i ansigtet.

Delaney fik 83 minutter på banen mod oprykkerne, hvor Zlatko Junuzovic også spillede en stor kamp og endte med at lave to mål.

Delaney og Werder dukker Bundesligaens sensationshold

Efter en skidt sæsonstart har Werder Bremen fundet lidt af fordums styrke og kravler længere og længere væk fra nedrykningsstregen i Bundesligaen. Den nordtyske klub har vundet fire ud af sine seneste fem kampe.

Som vanligt er Thomas Delaney også denne gang blevet indlemmet i Åge Hareides landsholdstrup, der i denne uge skal spille en vigtig udebanekamp i VM-kvalifikationen mod Rumænien.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Afsøg markedet og spar store summer på julegaven
Bruger du lidt tid på at søge markedet igennem, vil du være i stand til at finde den samme vare til meget forskellige priser, viser ny prissammenligning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her