Annonce
1. Bundesliga

Lewandowski føler sig igen værdsat og vil blive i Bayern

Robert Lewandowski funderer ikke længere på at skifte klub. Han føler sig igen værdsat efter kritik i Bayern.

Stjerneangriberen Robert Lewandowski ser ud til at blive i storklubben Bayern München, selv om polakken tidligere har luftet muligheden for et klubskifte denne sommer.

Lewandowski fik hård kritik i afslutningen af sidste sæson, da Bayern München tabte til Real Madrid i Champions League-semifinalerne, og han mener ikke, at klubben forsvarede ham under kritikstormen.

Nu er han imidlertid kommet sig over kritikken og den manglende opbakning og vil blive i klubben.

- I april og maj var næsten alle ude efter mig, og jeg følte ingen beskyttelse fra klubben. Jeg var ladt helt alene. Jeg scorede ikke i to-tre vigtige kampe, og pludselig skulle alle skyde mod mig.

- Jeg kunne ikke se nogen, der støttede mig. Bosserne støttede mig ikke. Siden har jeg indset, at fansene her i München står bag mig, og i sidste ende føler jeg mig nu værdsat, siger Lewandowski ifølge Bild.

De seneste år er det blevet en trend blandt topspillere at gå træningsstrejke, når de har været utilfredse i deres klubber. Sådan kommer Lewandowski ikke til at opføre sig.

- Jeg vil aldrig strejke. Og jeg vil heller ikke tænke mere på at skifte til andre lande, siger Lewandowski.

Målmageren er påbegyndt sæsonen med bravur. Først scorede han hattrick i 5-0-nedsablingen af Eintracht Frankfurt i Super Cuppen, og derefter scorede han det enlige mål i pokalsejren over Drochtersen/Assel i weekenden.

Bayern Münchens nye cheftræner, Niko Kovac, har da også stor tiltro til Lewandowski.

- Han er en verdensklasseangriber, som har gjort meget godt for vores klub, og han vil fortsætte med at udrette mange store ting for klubben i fremtiden, siger Kovac.

30-årige Lewandowski kom til Bayern München fra Dortmund i sommeren 2014. Hans kontrakt med Bayern løber til sommeren 2021.

/ritzau/dpa

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her