Annonce
1. Bundesliga

Rønnow før tysk debut: Selvfølgelig er jeg spændt

Målmanden kan søndag få debut for Eintracht Frankfurt, når holdet møder Bayern München i den tyske Super Cup.

Udsigten til søndagens møde med de tyske mestre gør ikke Frederik Rønnow nervøs, siger han til Bild. Arkivfoto: Poulsen Lars

Den danske fodboldmålmand Frederik Rønnow kan søndag få debut for sin nye klub, tyske Eintracht Frankfurt, når holdet møder Bayern München i den tyske Super Cup.

26-årige Rønnow, der skiftede til den tyske klub 1. juli, er derfor også spændt forud for sæsonens første kamp.

- Det har været en blandet start på grund af min skade, men nu er jeg i form.

- Jeg kan godt mærke presset, og det er også nødvendigt for at spille godt, siger Rønnow til den tyske avis Bild ifølge dpa.

En skade har afholdt Rønnow fra at deltage i nogle af klubbens træningskampe i sæsonoptakten, men udsigten til søndagens møde mod de tyske mestre gør ikke danskeren nervøs, siger han til Bild.

- Det havde selvfølgelig været en fordel med et par venskabskampe. Nu skal jeg spille i en stor kamp mod topangribere, men sådan er det, siger Rønnow.

Han er i Frankfurt udset til at tage over for Lukas Hradecky - samme målmand som danskeren tog over for i Brøndby, da han i 2015 blev førstevalg i målet i den danske klub - der denne sommer er skiftet til Bayer Leverkusen.

Frankfurt skal som sidste sæsons vindere af den tyske pokalturnering møde de forsvarende tyske mestre fra Bayern München i den tyske Super Cup.

Kampen fløjtes i gang søndag klokken 20.30.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Sorte Knud tog ordentligheden med ud af Danske Bank

Steen Rosenbak
At netop Danske Bank er involveret i en af verdenshistoriens største hvidvaskskandaler er kulminationen på to årtiers langsom nedbrydning af bankens kultur. Men banken er ikke den eneste aktør i affæren, der demonstrerer flosset moral.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her