Annonce
1. Bundesliga

Leipzig-dansker skal have ny cheftræner

Ralph Hasenhüttl har efter eget ønske fået ophævet sin kontrakt som cheftræner for RB Leipzig.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen skal have ny cheftræner i bundesligaklubben RB Leipzig.

Klubben meddeler onsdag på Twitter, at kontrakten med cheftræneren Ralph Hasenhüttl er blevet ophævet - efter ønske fra træneren selv.

- Jeg ville virkelig gerne have fortsat ind i næste sæson med Ralph Hasenhüttl som cheftræner, siger Leipzig-sportsdirektør Ralf Rangnick på klubben Twitter-profil.

- Af hele mit hjerte ønsker jeg ham det bedste i fremtiden - både professionelt og privat.

At dømme ud fra klubdirektør Oliver Mintzlaff kunne det tyde på, at Hasenhüttl gerne så sin aftale, der løb til sommeren 2019, forlænget allerede nu, men at klubben ikke var klar til det.

- Vi er taknemmelige for de åbne og ærlige diskussioner, vi har haft indtil nu. Vi er imidlertid overbeviste om, at en forlængelse på nuværende tidspunkt ikke ville være det rigtige skridt for klubben, siger Mintzlaff.

Det er altså i stedet endt med, at parterne er gået hver til sit.

Hasenhüttl blev hentet til den Red Bull-ejede klub i det østlige Tyskland i 2016, da klubben netop var rykket op i Bundesligaen.

Den første sæson blev en gigantisk succes, da han førte oprykkerne til en overraskende andenplads i ligaen og dermed kvalifikation til Champions League.

Champions League-debuten blev en lidt blandet fornøjelse med en tredjeplads i gruppen.

I ligaen var man længe med i kampen om Champions League-pladserne til næste sæsons europæiske turnering, men Leipzig måtte nøjes med en sjetteplads og kvalifikation til Europa League.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her