Annonce
1. Bundesliga

Schalke slog Dortmund i slaget om tysk andenplads

Det klassiske Ruhr-derby endte 2-0 til Schalke 04, der har sat sig solidt på Bundesligaens andenplads.

Schalke 04 styrer mod titlen som vicemester i tysk fodbold.

Søndag vandt Schalke på hjemmebane det traditionsrige Ruhr-derby mod Borussia Dortmund med 2-0.

De to klubber lå før opgøret næsten side om side i kampen om andenpladsen, men nu har Schalke slået et hul på fire point med fire spillerunder tilbage af Bundesligaen.

Fem minutter efter pausen sendte den ukrainske angriber Evgen Konoplyanka hjemmeholdet på kurs mod sejren, da han pludselig stod fri og scorede til 1-0.

Selv om Dortmund pressede hårdt på for udligningen, så kunne brasilianske Naldo ti minutter før tid cementere sejren. En frisparksbold blev trillet hen til Naldo, der tordnede Schalke på 2-0.

Bayern München har sikret sig det tyske mesterskab og topper suverænt Bundesligaen med 75 point foran Schalke med 55. Bayer Leverkusen og Dortmund har hver 51 point.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her