Annonce
1. Bundesliga

Jannik Vestergaard i lyncomeback efter fodbrud

Landsholdsspilleren Jannik Vestergaard blev klar på rekordtid og var med for Borussia Mönchengladbach søndag.

Den danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard kunne søndag glæde sig over spilletid tre uger efter, at han fik konstateret et brud i den ene fod.

Den danske landsholdsspiller var således med i hele opgøret, da Borussia Mönchengladbach ude spillede 0-0 mod Mainz i Bundesligaen.

Jannik Vestergaard pådrog sig et brud i den ene fod og en ledbåndsforstrækning i anklen, da han stødte sammen med modspilleren Kai Havertz i udekampen mod Bayer Leverkusen 10. marts.

Det var forventet, at den 25-årige dansker ville være ukampdygtig i længere tid, men allerede i ugens løb blev et muligt comeback luftet i tyske medier.

Forsvarsspilleren måtte melde fra til Danmarks to seneste testkamp mod Panama og Chile på grund af skaden.

Jannik Vestergaard spillede i juni 2017 senest for det danske landshold, hvorefter han mistede pladsen i det danske forsvar.

Han er noteret for 15 A-landskampe.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her