Annonce
1. Bundesliga

Werder Bremen og Delaney skabte tryg afstand til bunden

Bundholdene Hamburger SV og Mainz tabte, og det kunne Werder Bremen og Thomas Delaney med en sejr lukrere på.

Med en udesejr på 3-1 over Augsburg er Werder Bremen ved at have skabt et solidt hul ned til bundholdene i Bundesligaen. Foto: Stefan Puchner/AP

Werder Bremen og Thomas Delaney har hele sæsonen kæmpet for at komme væk fra den nervepirrende bundstrid i Bundesligaen.

Og med en udesejr på 3-1 over Augsburg er Werder Bremen ved at have skabt et solidt hul ned til bundholdene.

Werder Bremen kom bedst fra start i lørdagens kamp mod Augsburg, da angriberen Ishak Belfodil efter nogle snedige træk scorede efter fem minutter.

Delaneys holdkammerat fra Algeriet scorede igen og fordoblede føringen fem minutter før pausen, da han i to omgange fik passeret Augsburg-keeper Marwin Hitz.

Augsburg-spilleren Rani Khedira fik reduceret til 1-2 på et hovedstød efter 63 minutter, men tættere på point kom hjemmeholdet ikke.

I stedet scorede Werder Bremen-angriberen Max Kruse og cementerede sejren med målet til 3-1 efter 82 minutter.

Med sejren har Werder Bremen 33 point efter 27 kampe og har nu hele otte point ned til Mainz, der er placeret på tredjesidstepladsen.

Mainz, som lørdag tabte 0-3 ude til Eintracht Frankfurt, står til at skulle spille playoffkampe om at undgå nedrykning.

Angriberen Emil Berggreen var på grund af sygdom ikke med hos Mainz, som har det svært for tiden.

Endnu værre ser det ud for Hamburger SV, som var foran 1-0, men endte med at tabe 1-2 hjemme til Hertha Berlin. HSV har blot 18 point efter 27 kampe og ligner en direkte nedrykker.

HSV-backen Douglas Santos bragte ellers hjemmeholdet foran 1-0 efter 25 minutter, men udeholdets Valentino Lazaro og Salomon Kalou vendte kampen på hovedet i anden halvleg.

Jannik Vestergaard sad ude med en skade, da Borussia Mönchengladbach og Hoffenheim spillede 3-3 i en festlig affære.

Endelig vandt Schalke 04 med 1-0 på udebane over Wolfsburg efter et sent selvmål.

Dermed kan Bayern München ikke sikre sig mesterskabet søndag og må vente til efter landskampspausen med at holde en nærmest uundgåelig guldfest.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Ungarn er fremtidens Europa

Kasper Støvring
Hvis EU fortsat intet gør for at løse flygtningekrisen og den politiske krise, kan Ungarn komme til at stå som billedet på fremtidens Europa, som flere vil lade sig inspirere af.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her