Annonce
1. Bundesliga

Tysk tophold satte point til i vanvidskamp

Hannover og Leverkusen smed to føringer hver i holdenes 4-4-kamp søndag i Bundesligaen.

Foto: Peter Steffen

Hverken hjemmeholdet Hannover 96 eller gæsterne Bayer Leverkusen kunne finde ud af at forsvare en føring i holdenes kamp i Bundesligaen søndag eftermiddag.

To gange hver var holdene foran, men da kampen blev fløjtet af, var det uden en vinder, da opgøret endte 4-4.

Det resultat gør mest ondt på Leverkusen, som dermed satte point til i den tætte topstrid, hvor ligaens nummer to til otte ligger inden for fire point - men med langt op til topholdet Bayern München.

Bayern har udbygget forspring efter stort Leipzig-nederlag

Leverkusen kunne have taget ligaens andenplads, men ligger i stedet nummer fire.

I den medrivende kamp mod Hannover kom Leverkusen i front efter 11 minutter, da Julian Brandt flugtede holdet i front. Minuttet efter udlignede Hannover, og hjemmeholdet bragt sig i front efter 20 minutter.

Heller ikke Hannover, der var uden skadede Uffe Bech, var i stand til at forsvare en føring. I det 25. minut udlignede Leverkusen, og da Hannover med et mål kort før pausen kom foran igen, gik det endnu en gang galt.

Med to kontramål af Leon Bailey kom Leverkusen nemlig atter i front og var på vej mod tre point.

Backen Julian Korb ville det dog anderledes, og fire minutter før tid kunne han atter sørge for balance på måltavlen med målet til 4-4.

Delaney og Werder vandt i 12. forsøg i Bundesligaen

En anden af topbejlerne, RB Leipzig, dummede sig også søndag. På hjemmebane tabte Yussuf Poulsens klub med 2-3 til Hertha Berlin, selv om Leipzig var i overtal fra det syvende minut.

På det tidspunkt førte berlinerne med 1-0, og gæsterne gjorde det til 2-0 inden pausen. Mellem de to halvlege blev Yussuf Poulsen flået ud, men lige lidt hjalp det i første omgang.

Med sit andet mål gjorde David Selke det til 3-0, før Leipzig-anfører Willi Orban reducerede midt i anden halvleg. To minutter inde i overtiden reducerede Leipzig igen, men for sent til at kunne hente et point.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her