Int. fodbold

FCK-direktør ærgrer sig over pulje uden appel

Der venter tre lange rejser til Østeuropa for FCK, som klubbens tekniske direktør, Johan Lange, ser frem til.

FCK vandt onsdag 2-1 hjemme over Qarabag, men røg ud af Champions League-kvalifikationen med et samlet 2-2-resultat på grund af reglen om flest scorede udebanemål. Foto: Jens Dresling

I denne sæson har FC København allerede været af sted på rejser til Slovakiet, Makedonien og Aserbajdsjan i kvalifikationen til Champions League.

Og nu skal FCK på flere ture til Østeuropa. Først i Moldova, så i Tjekkiet og dernæst Rusland. Denne gang i Europa League.

FCK kom i pulje med Sheriff Tiraspol fra Moldova, tjekkiske Zlin og russiske Lokomotiv Moskva.

- Det er selvfølgelig ikke en pulje, der har appel. Og vi kommer heller ikke ud til forskellige kulturer. Det er ellers altid sjovt, når man spiller i Europa, siger Johan Lange, teknisk direktør i FCK og tilføjer:

- Men vi er vanvittigt stolte over at være i et europæisk gruppespil for 11. ud af de seneste 12 gange.

- Hvis man kigger på de kvalifikationskampe, der var torsdag aften og i runden forinden, og man ser de hold, der ikke var med i bowlen fredag, så beviser det, hvor vanskeligt det er at komme i et gruppespil.

Han erkender, at kendskabet til de tre modstandere ikke er stort på nuværende tidspunkt, men det bliver det.

- Vi har en fair mulighed for avancement. Og vi vil være topforberedt, når vi møder de forskellige hold, siger Johan Lange.

FCK vandt onsdag 2-1 hjemme over Qarabag, men røg ud af Champions League-kvalifikationen med et samlet 2-2-resultat på grund af reglen om flest scorede udebanemål.

Spillerne er stadig ærgerlige over onsdagens kamp, men ser nu frem mod weekendens opgør ude mod FC Nordsjælland i Superligaen.

Solbakken: Vi har tid til at blive klogere og stærkere

- Skuffelsen var stor i onsdags, og vi har aftalt, at det er okay, at vi er skuffede en dag eller to.

- Men nu gælder det først og fremmest om at levere en god kamp på søndag oppe i Farum, og så vil mange af spillere være væk på grund af landskampe.

- Når vi kommer tilbage, så er det fuldt fokus på Superligaen, og så vil vi angribe denne pulje i Europa League, lyder det fra Johan Lange.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her