*

Int. fodbold

Medie: Barcelona jagter Eriksen efter Liverpools afvisning

Danskeren er et varmt emne i storklubben, der er på jagt efter Iniestas afløser, skriver The Independent.

Christian Eriksen er ifølge The Independent et varmt navn i selveste FC Barcelona. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Barcelona har sendt de første følere ud før et eventuelt kommende køb af den danske landsholdsspiller Christian Eriksen i Tottenham.

Det skriver det britiske medie The Independent.

Den spanske storklub har ifølge mediet vendt interessen mod danskeren, efter at Liverpool i flere omgange har nægtet at sælge klubbens midtbaneprofil Philippe Coutinho til catalanerne.

Barcelona er på ivrig jagt efter en offensiv midtbanespiller, der kan være en kommende afløser for Andrés Iniesta, skriver The Independent.

Fredag afviste Liverpool endegyldigt at sælge Coutinho.

- Klubbens endelige afgørelse er, at intet bud på Philippe vil blive overvejet, og han vil forblive i Liverpool FC, når transfervinduet lukker, skrev klubbens ejere i en meddelelse.

Ifølge The Independents oplysninger var Barcelona forberedt på Liverpools afvisning. Klubben har derfor indledt processen mod et eventuelt kommende køb af Christian Eriksen.

Flere af Barcelonas trænere mener ifølge det britiske medie, at den danske midtbanespiller vil passe godt ind i klubbens spilsystem.

Det kan dog vise sig at blive svært for Barcelona at få vristet danskeren ud af hænderne på Tottenham-ledelsen.

Christian Eriksen underskrev så sent som september en ny fireårig kontrakt med London-klubben.

Christian Eriksen scorede drømmemål på tordenhug

The Independent skriver dog, at Tottenhams formand, Daniel Levy, ikke plejer at stille sig i vejen for et salg, hvis prisen er høj.

Det britiske medie spekulerer i, at Barcelona må forberede sig på at slippe omkring 100 millioner britiske pund (cirka 824 millioner kroner) for at overtale Tottenham til at slippe Eriksen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Disse 11 har løftet ligaen

I disse dage spiller Superligaen færdig for i år, mandag aften tager Randers FC mod FC Midtjylland i årets sidste kamp, inden de 14 klubber går på ferie og lader op til januars hårde grundtræning og jagten på forstærkninger.
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her