Annonce
Int. fodbold

Michael Laudrup: Dette er mit sidste eller næstsidste trænerjob

Michael Laudrup fortæller, at han ikke er langt fra at slutte sin karriere.

Michael Laudrup er begyndt at tænke på at stoppe som træner. Foto: Polfoto

Den tidligere landsholdsstjerne, der i øjeblikket cheftræner i Al-Rayyan i Qatar, fortæller, at han er begyndt at overveje sin sin fremtid, når hans kontrakt med klubben udløber.

Dermed kan en stor karriere som spiller og træner være på vej mod sin ende.

Michael Laudrup forventer, at hans nuværende kontrakt bliver den sidste eller næstsidste.

- Dette er mit sidste eller næstsidste trænerjob. 'Sidste eller næstsidste' skal ses i det lys, at jeg inden for overskuelig fremtid gerne vil have en anderledes hverdag eller en anden levemåde, om du vil, siger han til DR.

Den tidligere Juventus, Barcelona og Real Madrid-spiller ønsker ikke, at uddybe præcis, hvornår han påtænker at stoppe sin karriere.

Michael Laudrup afviser, at han vender tilbage til en europæisk liga, og han ønsker heller ikke at kommentere, hvorvidt hans sidste job kan blive som landstræner for Danmark.

Michael Laudrup har i sin trænerkarriere stået i spidsen for Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca, Swansea City, Lehwiya.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her