*

Int. fodbold

FCK skal til Slovakiet i jagten på Champions League

Sæsonens første europæiske modstander for de danske mestre er fundet.

FCK's første modstander i den kommende Champions League-sæson er blevet fundet. Foto: POULSEN LARS

En tur til Slovakiet. Det var, hvad FC København endte med, da der blev trukket lod til anden kvalifikationsrunde til Champions League. Den kommende modstander, MSK Zilina, vandt det slovakiske mesterskab i sidste sæson og er det næstmest vindende hold i landet historisk set efter Slovan Bratislava.

Den første kamp spilles enten 11. eller 12. juli i Slovakiet, mens returopgøret finder sted i Parken ugen efter den 18. eller 19. juli.

FC København var seedet til anden kvalifikationsrunde. Ligesom man vil være i hver runde til og med de afgørende kvalifikationskampe lige før Champions League-gruppespillet i slutningen af august. Klarer FCK sig også forbi den fase, vil det første gang i klubbens historie, at man kvalificerer sig til verdens største klubturnering to sæsoner i træk.

Selvsikker Solbakken: Vi skal kunne slå Zilina

Undervejs i kvalifikationsfasen kan FCK møde hold som Rosenborg, Malmö og Apoel.

I Europa League træder Lyngby og FC Midtjylland ind i første runde.

FCM skal møde irske Derry City, mens Lyngby får fornøjelsen af Bangor City fra Wales.

Første opgør spilles 29. juni, og der er returkamp 6. juli.

Sølvvinderne fra Brøndby træder ind i anden kvalifikationsrunde til Europa League. Her bliver modstanderen enten Vaasa fra Finland eller det slovenske hold NK Olimpija Ljubljana.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Disse 11 har løftet ligaen

I disse dage spiller Superligaen færdig for i år, mandag aften tager Randers FC mod FC Midtjylland i årets sidste kamp, inden de 14 klubber går på ferie og lader op til januars hårde grundtræning og jagten på forstærkninger.
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her