*

Int. fodbold

Bendtner-modstander: »Han klynkede hele kampen«

Rosenborg tabte søndag aften 1-0 ude mod Haugesund i en kamp, hvor Nicklas Bendtner brændte en stor chance.

Foto: Stine Tisvilde

Det lykkedes ikke for Nicklas Bendtner og Rosenborg at få et resultat med hjem til Trondheim, da holdet måtte lide et 1-0-nederlag til Haugesund søndag aften. Efter kampen var hjemmeholdets 20-årige forsvarsspiller, Frederik Pallesen Knudsen, ikke imponeret over den danske angriber.

- Jeg hyggede mig egentlig bare med ham. Han går bare rundt og klynker hele kampen og var egentlig overraskende svag. Ikke særlig vanskelig at spille imod, sagde han efter kampen til norske VG.

Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen var ikke imponeret over den unge Haugesund-spillers udtalelse efter kampen.

- Det er vel ham (Pallesen red.), som lader Bendtner få en gedigen målchance, så han burde vel passe bedre på ham. Hvad er han 17 år? Og har spillet ti liga-kampe? Vi har analyseret Haugesund, og Pallesen er vel involveret i halvdelen af de mål, som holdet lukker ind, så han har vel en del at arbejde på selv.

Nicklas Bendtner vandt konkurrencen om startpladsen oppe foran over Matthias Vilhjalmsson, som tidligere har været ude og kræve spilletid. Den danske angriber fik 75 minutters spilletid. På spørgsmålet om, hvorvidt Bendtner fortjener en starplads ud fra sin præstation i dag, siger Rosenborg-træneren:

- Han fortjente startpladsen ud fra det, han gør før kampen. Men det er ikke hans fejl, at vi taber i dag, det går på det kollektive. Vi skaber ikke nok chancer i dag.

Selvom den unge forsvarsspiller var direkte i sin kritik af Bendtner, erklærede han sig også som en stor tilhænger af danskeren.

- Han har garanteret meget pres på sig, så det kan ikke være let.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Det skal handle om at hjælpe andre
52-årige Charlotte Hold havde en succesfuld karriere inden for logistik og administration. Men en dag skiftede hun kurs. Hun ville lave noget, der gav mening. I dag arbejder hun for folk, der er ramt af den sjældne hjernesygdom Huntingtons Sygdom. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her