*

Int. fodbold

Vildt mål: Brasilianer scorede direkte fra midterlinjen

Sparket lignede ikke en tilfældighed. Mirrai ramte bolden præcist.

Den 23-årige brasilianske midtbanespiller, Mirrai, ville tilsyneladende ikke finde sig i, at modstanderne havde scoret mod hans hold, Comercial, der spiller i den tredjebedste række i brasiliansk fodbold.

Comercial mødte Catanduvense i São Paulo, og i Mirrais blot tredje optræden for Comercial skrev han sig ind i historiebøgerne på en af de sider, der ender med æselører.

Efter at Cataduvense udlignede til 1-1 i slutningen af første halvleg, sparkede Mirrai bolden direkte i mål fra kickoff - effektivitet, når det er allerbedst.

Sparket lignede ikke en tilfældighed. Mirrai ramte bolden præcist, så den fløj i lav højde hen over målmanden, der måske var kommet et par skridt for langt ud af målet.

Video: Snarrådig angriber reddede målmands liv

I 2016 blev reglerne for kickoff lavet om, således at bolden ikke længere skal trilles fremad mellem to spillere, men at den faktisk må sparkes lige præcis derhen, som spilleren ønsker.

Det må man sige, at Mirrai drog fordel af.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Århus Håndbold tog første stik: »Det er fandeme dejligt«
Sebastian Henneberg glæder sig over, at Århus Håndbold igen er på sejrskurs, mens han samtidig slår fast, at der venter holdet to vigtige kampe inden jul, hvor det kun er sejre, der tæller. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her