Annonce
Int. fodbold

Blå bog: Nottingham-angriberen Nicklas Bendtner

Onsdag blev det en realitet, at Nicklas Bendtner skifter til Nottingham Forest efter flere måneders lediggang.

Blå bog om fodboldspilleren Nicklas Bendtner, der onsdag ifølge Skysports og klubbens ejer skrev under på en toårig kontrakt med Nottingham Forest i den næstbedste engelske fodboldrække på en fri transfer.

 • Navn: Nicklas Bendtner
 • Alder: 16. januar 1988 (28 år)
 • Position: Angriber
 • Klub: Nottingham Forest
 • Klubber gennem karrieren: KB/FCK (frem til 2004), Arsenal (2004-14), Birmingham (lejet ud fra Arsenal i sæsonen 2006/07), Sunderland (lejet ud fra Arsenal i sæsonen 2011/12), Juventus (lejet ud fra Arsenal i sæsonen 2012/13), Wolfsburg (2014-2016).
 • Den 25. april 2016 fik han efter flere kontroverser sin kontrakt med Wolfsburg ophævet, selv om den løb frem til juni 2017.
 • Debut for A-landsholdet 16. august 2006 mod Polen (Danmark vandt 2-0, og Bendtner scorede til 1-0).
 • Kampe for A-landsholdet: 74
 • Mål for A-landsholdet: 29
 • Flere gange har angriberen også været i mediernes søgelys på grund af mindre heldige episoder. Her et udpluk af de mest alvorlige sager:
 • Bendtner fik i marts 2013 frakendt retten til at køre bil i tre år samt en bøde på 842.000 kroner, fordi han med en alkoholpromille på 1,75 kørte mod ensretningen på Gl. Strand i København.
 • Bendtner fik ifølge avisen Sunderland Echo en bøde på 45.000 kroner for et hattrick af trafikforseelser, som stammede fra 13. maj 2012. Her blev Bendtner vinket ind til siden af engelsk politi, som fandt ud af, at Bendtner ikke havde et kørekort på sig, ikke havde den rette forsikring til at køre bilen, og at hans nummerplade ikke var registreret.
 • Bendtner mistede i februar 2012 sit kørekort i to måneder, efter han i december 2011 blev stoppet af politiet for en markant fartovertrædelse. Bendtner kørte ifølge chroniclelive.co.uk 166 kilometer i timen, mere end 50 kilometer i timen over det tilladte.
 • Bendtner blev i december 2011 arresteret af engelsk politi sammen med holdkammeraten Lee Cattermole fra Sunderland for hærværk mod mindst tre biler. Angiveligt havde de sparket på sidespejlene af de parkerede biler, men sagen mod Bendtner blev droppet.
 • Bendtner blev i november 2011 politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriberen var oppe at toppes med gæsten midt om natten efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik ikke videre med sagen.
 • Bendtner blev anholdt i september 2011 i forbindelse med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, berettede chroniclelive.co.uk. Anholdelsen skete for at sikre ro og orden.

Kilder: Dansk Boldspil-Union (DBU), transfermarkt.com og Ritzau.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Aarhus Ø skal ende med et rundt 0
Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her